Sunday, April 24, 2011

KTM

ak tgh final nk menaip cerite baru pun malas so layan je la gambar2 yg ade nih . kelmarin ptg jumaat , bosan2 ajak si spark tuh ber kecet² gambar kt landasan ketapi KTM  yg bersebelahan dengan sawah padi kt arau nie . klo nk taw gambar ni ok ke x ok , tengok dgn lebih besar . so layan~

camare: nikon d3000
lens : d80
photo taken by : Muzakkir & Hazrul
edited by : Muzakkir
software used : photoshop cs5
date : 22.04.2011
location : landasan kereta api KTM arau


 o
o
o
V

P/S clik untuk besar


Cinta dimulai dengan sebuah senyuman, bertumbuh dengan sebuah ciuman dan berakhir dengan titisan air mata.  sungguh bajet !!!

bersatu teguh , bercerai keretapi x leh jalan =,=' HDR effect


pon~² . 1st time ak tgkp gambar keretapi yg rock ni dpn mate ak . vintage effect :)

ni budak² civil , housemate ak jgak la . yg pompuan tuh , gadis² mereka yg mereka ajak berphotoshot .

di sini aku masih sendiri :(    bajet lg -,-'

senja kala jengking ? merepek suda

k tu je . bye :)


5 comments:

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh..cantik bro picture...bro pe beza photoshop cs3 dengan cs5??singgah and follow u

biskut.marie said...

wah nk citer dy nyer beza mmg banyak . klo nk lg senang search kt google perbezaan dy . tp yg sy tahu la beza dy , cs5 sng nk buat hDR image . sbb dy mmg da ade function nk convert image to HDR , klo cs4 ke bawah , kene buat 4 or l3bih layer baru leh jd HDR images . neway tq jd followers ke 100 :)

Shairazi Saidin said...

macho habes! nice.

Khas buat peminat LADY GAGA. Panas!!! Media Malaysia pun belum tahu lg!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/benar-lady-gaga-dah-kahwin-okdengan.html

cikpuanmudanurul said...

whoaa cantik! alaaalaaa sukenya! HAHA

munira sajuti said...

beb, nak satu dak civil tuu. housemate ko tu. HAHA.